Witam
mam oryginalnego windowsa windows xp home sp2 z oryginalnym nie ruszanym kluczem cdkey. Instaluje sobie system wpisuje klucz i wszystko jest ok do czasu, kiedy wylacze komputer i wlacze go ponownie to dziad pisze ze pozostalo kilka dni do rejestracji produktu

wiec zmuszony jestem przeniesc komputer do sasiada gdzie ma internet i tam dokonczyc proces rejestracji. Po podlaczeniu do netu - cos tam sobie komp przymuli i pisze ze proces rejestracji zostal poprawnie wykonany i dziekujemy pierdu pierdu i klikamy OK. (fajnie mysle w koncu zrobie sobie ghosta i bede mial spokoj) Ale niestety jak przyszedlem do domu i wlaczylem komputer to komunikat nadal ten sam - zostalo 4 dni do rejestracji - W.T.F ? co to ma znaczyc - kupuje oryginala za 3 bańki i mi takie cyrki odstawiaja ? przeciez te zabezpieczenie to jakas paranoja zeby az tak utrudniac prace komus i to z oryginalem - chyba przedobrzyli cos z tymi zabezpieczeniami.
Narazie cofnelem zegarek o 1 dzien i tak cofam o 1 dzien za kazdym jego wylaczeniem - to pomaga utrzymac te 4 dni pozostale do rejestracji.
Co mam zrobic ? normalnie mysle o z'crakowaniu microsyf'a wstretnego.
Moze mi polecicie jakis dobry crack do tej wersji windowsa ?