Witam, przeszukałem ten dział w poszukiwaniu odp. na mój problem, niestety nie znalazłem nic podobnego, wiec bardzo prosze was o pomoc, moja sytuacja wyglada nastepujaco:
Zainstalowalem system windows 2000 do tego SP4, plus aktualizacje Windows2000-KB823980-x86-PLK, Windows2000-KB835732-x86-PLK, Windows2000-KB902400-x86-PLK, pozniej antyvirus z firewallem Kasperskiego, inne sterowniki, firefoxa, zainstalowalem neostrade (bez oprogramowanie z tpsa), wszystko ok, po paru minutach wyskakuje mi cos takiego klik! .. wiem, diagnoza blaster, ale skanowalem kilkoma programami specjalnie stworzonych do usuwanie tego (od mks, g-data, nawet z microfostu) i nic nie znalazło.. czy to aby na pewno blaster? bo jesli popatrzycie na obrazek ktory dałem, to w wiadomosci nie pisze to co przy blasterze, nie pisze nic o OCR czy ORC juz nei pamietam... i przy blasterze zawsze to bylo po kilku chwilach, teraz czasem mija nawet poł godz. i pozniej wyskakuje.. reisntalowalem system, zawsze instaluje neta na koncu, jak juz sa poprawki i firewall.. moze to jakis konflikt oprogramowania? Prosze o w miare szybką odp.! w przeciwnym wypadku bede musial inst. XP, a wolałbym tego. POzdrawiam