Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 wiekli problem z avastem • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Replay Music • Replay Media Catcher • NoScript • K7 AntiVirus Premium • Bandizip • Monkey′s Audio • Media Player Classic Home Cinema Portable • Media Player Classic Home Cinema • Trillian
wITAM.Od kilku tygodni niemogę grać w gry multiplayer bo mam gigantyczne lagi.Wcześniej tak niebyło więc pomyślełem że jakiś wirus i zainstalowałem Avasta.Wszystko wydaje sie być dobrze lagi wróciły do normy tylko zaczeły dziać się dziwne rzeczy...Niemogę uruchomić żednej gry,słuchać muzyki bo pisze że "urządzenie audio uszkodzone lub nieodpowiada",nawet Windows sie zamknąć niechce.jak usunę avast to jest wszystko ok oprócz lagów...Sprawdzalem komp jeszcze NOD32 i nic się niezmienia...Wcześniej Avast chodził dobrze o co tu może chodzić?
Powelle napisał(a):Wcześniej Avast chodził dobrze o co tu może chodzić?
z tego co sie ostatnio dzieje z avastem ,to moze byc problem uaktualnien baz wirusów przez firmę avast......coś musieli pokopać,bo bylo tez kilka przypadków blokowania firewalli własnie przez avast,w ostatnim czasie.Zrób update bazy wirusowej avasta,najnowsze sygnatury,zrestartuj kompa i sprawdz jak sytuacja.