MUTOPOMPKA napisał(a):Sam posiadam "zestaw" do namierzania jak to napiszę "forumowych twardzieli", którzy myślą, że są niewidoczni i że nikt im nic nie zrobi.
anded napisał(a): Bo widziałem na forum sygnaturke gdzie było pokazana ip sieci w której jestem i moje wewnętrzne ip oraz host i dane systemu.
Precel Apropo Twoja Sygnaturka źle Pokazuje Smile ponieważ ja mam 512 Ram i ge force 6600gt a nie radeon x1600xt i 2 gb ram . . , Smile
BlackAngel napisał(a):gość do mnie wysyłal maile z pogróżkami to mój kluzyn go namierzył napisałem mu dane jego taty . . . łącznie z telefonem ... numerem domu imieniem i nazwiskiem i od tego czasu się uspokoił
MUTOPOMPKA napisał(a):Hmm.. Ciekawe, skąd miał dane adresowe Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes To nielegalne, wykradać te dane gdyż podchodzi to pod ustawę o ochronie danych osobowych.
Precel napisał(a):pewnie u mnie![]()
anded napisał(a):Może te informacje odczytuje z systemu jakoś
Swoje wewnetrzne IP mozesz zobaczyc (jest to uwarunkowanie ustawieniami twojej sieci). Jezeli widziales swoje IP to znaczy ze teoretycznie ja tez bym mogl je zobaczyc gdybys mi przeslal jakies dane (np zalogowal sie na ftp na moim kompie).anded napisał(a):Witam. Czy można zobaczyć wewnętrzne ip osoby która jest w sieci i ma wewnętrzne ip. Bo widziałem na forum sygnaturke gdzie było pokazana ip sieci w której jestem i moje wewnętrzne ip oraz host i dane systemu.
Nie. Każdy pakiet danych wysyłany/pobierany zawiera nagłówek (header), w którym jest zapisywane info skąd i dokąd ma pakiet iść. Więc na tej podstawie są brane te informacje.
nikt nie wysyla takich pakietow poza LANTrzeba jednak brac poprawke na to ze nie wszyscy wysylaja z pakietami swojej wew. IP
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości