patrzylem w paru sklepach, ale sie na tym nie znam. czy ktos moglby mi cos doradzic.preferowana cena do 50 ziko albo mi by ktos wytlumaczyl o co w nich biega??
matseh napisał(a):temp hdd w speedfanie 4.29 zreguly 48 stopni, ale czasami nawet 50
matseh napisał(a):lepsze gierki nie odpalaja i wyskakuja niebieskie pulpity
gdzie pisze o zasilaczu mam everesta ultime , nie moge znalezc??
matseh napisał(a):blue screen
matseh napisał(a):5 roznych kodow na BS sie pokazywalo ale poszukam hyba mam gdzies zapisane.
matseh napisał(a):codegen 300w
matseh napisał(a):wiekszosc gier 3d dziala lepiej z przynajmniej 256kb pamieci podrecznej l2
matseh napisał(a):codegen 300w
UWAGA! Jeśli tęsknisz za widokiem ekranu wyświetlającego błąd zatrzymania, tzw. Blue Screen, możesz go wywołać w dowolnym momencie. Wystarczy dodać odpowiednie wpisy w rejestrze. Po uruchomieniu programu Regedit przejdź do klucza HKLM\System\CurrentControlSet\Services\i8042prt\Parameters\.
Następnie dodaj wartość typu Dword CrashOnCtrlScroll i wprowadź 1. Po restarcie systemu naciśnij kombinację klawiszy [Ctrl] i dwukrotnie [Scroll Lock]. Jeśli nie popełniłeś błędu, wpisując nazwę klucza, system powinien wygenerować błąd zatrzymania.
matseh napisał(a):hmm raczej sie nie spali mam go od kiedy pamietam;d z masa przerobek i dodatkow;d
matseh napisał(a):DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Rozwiązanie: Poszukaj nie podpisanych sterowników i bądź szczególnie podejrzliwy wobec ostatnio instalowanych lub aktualizowanych programów antywirusowych, narzędzi do wypalania płyt CD, narzędzi dyskowych oraz programów do tworzenia kopii zapasowych, które mogły zainstalować wadliwy sterownik filtra systemu plików.
Mike013 napisał(a):Masz zainstalowane wszystkie sterowniki (od płyty gł., od grafy, ...)
matseh napisał(a):cos mi sie wydaje ze to stery od direct3d (dxdiag nie chiacl ich wczytac) jak sie je aktualizuje??albo zamienia na inne??
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości