Wczoraj chcialem sobie odtworzyc backupa systemu Vista z plytki Recovery od mojego laptopa. Niestety instalator usunal mi wszystkie partycje po czym je sformatowal. Nie wiedzialem ze ten glupi system bedzie mi usuwal wszystkie partycje a wraz z nimi dane ktore tam mialem...
I teraz mam zaje... problem poniewaz stracilem ponad 200GB bardzo waznych danych, zdjęc dokumentow i innych waznych rzeczy ktore zbieralem od 8 lat... Czy istnieje teraz mozliwosc odtworzenia tych danych??? chcialbym bardzo aby te dane w jakis sposob do mnie wrocily...
Jesli zajdzie taka potrzeba to nawet kosztem uszkodzenia dysku czy laptopa, nie zalezy mi na tym tak bardzo jak na tych danych... Bardzo prosze o pomoc...
PS. Zaraz po tym jak zobaczylem ze wszystko stracilem (tzn. partycje a wraz z nimi dane) od razy odlaczylem dysk od laptopa, wlozylem inny i zainstalowalem system aby dowiedziec sie jak to zrobic...
Niestety nie mam doswiadczenia w odtwarzaniu danych wiec bardzo prosze o pomoc... o pomoc od osob ktore znalazly sie w podobnej sytuacji i sa mi w stanie pomoc...
Bardzo prosze o pomoc!!!