http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,68367,3666508.html
Ciekawe tylko ile czasu zajmie "przerobienie" Visty dla wszystkich

kolejne haxorskie zabezieczenia zauwaz zwykly kowalski tak ??
 kolejne haxorskie zabezieczenia zauwaz zwykly kowalski tak ??   a ile winow xp pirckich dziala na kluczu jednostanowsikowym ?? podpowiem zaden
 a ile winow xp pirckich dziala na kluczu jednostanowsikowym ?? podpowiem zaden   klucz korporacyjny nie wymaga ajtywacji to tyle
 klucz korporacyjny nie wymaga ajtywacji to tyle  

mnie np.niestac na taki wydatek(tym bardziej że ściągniecie z np.z dc zajmie mi 3 minuty
 mnie np.niestac na taki wydatek(tym bardziej że ściągniecie z np.z dc zajmie mi 3 minuty   )
   )

DeadOrAlive napisał(a):jaja sobie robisz chyba.....

) byla by w sam raz
) byla by w sam raz

DeadOrAlive napisał(a):a naszych dochodów
 to wychodza grosze taki anglik zarabia srednio ok 2500£
  to wychodza grosze taki anglik zarabia srednio ok 2500£

DeadOrAlive napisał(a):Finalna wersja produktu powinna ujrzeć światło dzienne pomiędzy 18 października a 8 listopada.

Sylwek 17 napisał(a):zabezpieczenie

Halfdoopeck napisał(a):Już dzisiaj, duża część domowych użytkowników XP mając legalną kopię systemu używa pirackich instalatorów, kluczy lub narzędzi pozwalających ominąć producedurą aktywacji
 Nie musiałem nic takiego robić z żadnym swoim systemem.
 Nie musiałem nic takiego robić z żadnym swoim systemem.Halfdoopeck napisał(a):rozumując w ten sposób: System ma wbudowane wariackie zachowania . Po 30 dniach niezarestrowania odbija mu szajba.

fluid napisał(a): KAZDY z nich bedize robil wszystko aby jak najszybciej zlamac to zabezpieczenie i tym samym narazic bila geja na straty

.
 .

ale do czego zmierzam, że czy wydadzą na zabezpieczenia 1000000000 czy więcej i jakieś inne cholerstwo mające na celu umilenia życia korzystającym z pirackiej kopii systemu to priorytetem dla każdego cra.ckera po premierze systemu będzie złamanie tego dynksu
 ale do czego zmierzam, że czy wydadzą na zabezpieczenia 1000000000 czy więcej i jakieś inne cholerstwo mające na celu umilenia życia korzystającym z pirackiej kopii systemu to priorytetem dla każdego cra.ckera po premierze systemu będzie złamanie tego dynksu 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości