nie wiem dokladnie w jakim dziale zalozyc ten temat. wiec jesli w zlym to zrobilem prosze o przeniesienie. myslalem o dziale Hardware jako ze chodzi o usb ale:
sprawa polega na tym ze: mam na plycie glownej 4 porty usb + dwa z przodu w obudowie, podlaczone do plyty glownej.
do przedniego usb podlaczony mam modem neo, kilka razy byl w jednym porcie potem znowu w drugim, bez problemu wykrywany.
jednakze jak podepne inne urzadzenie(odtwarzacz mp3, parat itp) do przedniego portu usb, nie jest ono wykrywane. jesli podlacze modem - jest.
jesli to samo urzadzenie podlacze do ktoregokolwiek tylnego portu (nawet chwile wczesniej obslugujacego np drukarke) takze jest wykrywane.
pytanie:
czy jest mozliwe, odinstalowanie urzadzen z portow usb? nie wiem jak dokladniej to okreslic.
odinstalowywalem porty w menadzerze urzadzen ale to nic nie dalo. nadal przednie wykrywaja modem ale nic pozatym.
chodzi o to ze mam wrazenie ze jak na tym porcie usb zainstalowal sie modem i na drugim przednim takze, to nie chca sie instalowac inne urzadzenia. czy to mozna odinstalowac w jakis sposob?
szukalem podobnych tematow jednak nic nie znalazlem.