Jarek napisał(a):Jeżeli ktoś mógł by mi pomóc i chociaż rozpisać zwycięzców z grup to już będize bardzo bardzo dużo... Przepraszam ostatnio mam sajgon...
pzdr!
Ja mogę

Jarek napisał(a):Jeżeli ktoś mógł by mi pomóc i chociaż rozpisać zwycięzców z grup to już będize bardzo bardzo dużo... Przepraszam ostatnio mam sajgon...
pzdr!

Jarek napisał(a):Jeżeli ktoś mógł by mi pomóc i chociaż rozpisać zwycięzców z grup to już będize bardzo bardzo dużo...

Jarek napisał(a):Mam prośbe, może przejąć ktoś za mnie prowadzenie turnieju

(miejsca po grupach)
 (miejsca po grupach)
 gramy do soboty 20:00 po tym czasie osoby które nie odbyły meczy rozliczają się
 gramy do soboty 20:00 po tym czasie osoby które nie odbyły meczy rozliczają się   

co wy na to
 co wy na to   to akurat jest jesze do dyskusji
 to akurat jest jesze do dyskusji  

wiec proponuje żeby do dalszej rundy jeszcze weszły 2 najlepsze osoby z 3 miejsc
 wiec proponuje żeby do dalszej rundy jeszcze weszły 2 najlepsze osoby z 3 miejsc  

vicher napisał(a):tylko ze grup jest 7 a nie 8 jak w systemie pucharowym wiec proponuje żeby do dalszej rundy jeszcze weszły 2 najlepsze osoby z 3 miejsc

vicher napisał(a):wiec proponuje żeby do dalszej rundy jeszcze weszły 2 najlepsze osoby z 3 miejsc
 czemu, bo losowanie następnych meczy już się odbyło
 czemu, bo losowanie następnych meczy już się odbyło   a poza tym byłyby późni
 a poza tym byłyby późni  ej pretensje , bo jak tu wybrać 2 najlepsze osoby z 3 miejsc jak zaledwie 1 osoba z tego miejsca rozegrała wszystkie mecze
 ej pretensje , bo jak tu wybrać 2 najlepsze osoby z 3 miejsc jak zaledwie 1 osoba z tego miejsca rozegrała wszystkie mecze   propozycja oddalona
 propozycja oddalona   ale oczywiście czekam na następne
 ale oczywiście czekam na następne  

mikstet napisał(a):tym razem, żeby było ciekawiej gramy do 5 zwycięstw

qrminator napisał(a):bynajmniej ja tam widzę 3
 5:4
 5:4

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości