A więc tak chodzi o grę Tron Evolution! Zrobiłam formata przed formatem mi ta gra działała po formacie gdy ją zainstalowałam tylko kliklam graj i komp mi się zresetował! na początku myślałam,że coś tam przypadkowo zrobiłam i przez to się sam zresetował próbuje znowu to samo nie wiem o co chodzi żadnej informacji o błędzie więc usunęłam grę i wgrałam od nowa z nowu to samo! Az wczoraj próbuje ją włączyc zresetowal mi się on znowu ale gddy się wlączył przyszedł ten komunikat o blędzie i pisze,że program Winlogon exe ma awarie! wiem tylko tyle na temat tego programu,że odpowiada on za logowanie i wylogowanie systemu windows.Na innych forach pisali ,że przez ten program im sie tez komp restartuje gdy chcą włączyc jakąs gre więc podejrzewam że to przez ten program mi Tron nie dziala inne gry typu The sims3 ,Gta itd mi dzialają mam programy i sterowniki a pozatym nie tylko jak chce odpalic Trona to mi się komp psuje 3 razy mi sie tak zdarzylo że ledwo go właczylam to pasek startu caly biały się zrobil a za chwile caly ekran sie zrobił niebieski i sie znow sam zrestartowal! proszeeeeee niech mi ktoś pomoże rozwiązac ten problem;((((((((