d-o1 napisał(a):No toście mi humor porawili
Obym Ci nie pogorszył... A ten wynik masz też w 3DMarku05?

d-o1 napisał(a):No toście mi humor porawili
lance87 napisał(a):Obym Ci nie pogorszył... A ten wynik masz też w 3DMarku05?
neonn napisał(a):nie wiem co zrobić komputer jest nowy postawiony na windzie
gulek napisał(a):1.Skoro nowiutki to i stery pewnie zainstalowałeś z płyt producenta, jeżeli tak to odrazu je wywal i sciągaj najnowsze na bank da ci co to kilka dziesiąt a nawet moze kilkaset pkt w 3d marku
Dzięki tym czynnością uzyskałem 2tys więcej punktów w 3D marku05
gulek napisał(a):Skoro nowiutki to i stery pewnie zainstalowałeś z płyt producenta, jeżeli tak to odrazu je wywal i sciągaj najnowsze na bank da ci co to kilka dziesiąt a nawet moze kilkaset pkt w 3d marku
gulek napisał(a):2.zmiana biosu w płycie głównej na nowszy też by coś mogła poradzić
gulek napisał(a):3.poustawiaj w biosie timmingi ramu, częstotliwość procka jak jest na domyślnym to często zaniża osiagi podzespołów.
gulek napisał(a):Zobacz czy pamiątki dobrze włożyłeś może duala nie masz uruchomionego
gulek napisał(a):Ewentualnie możesz też podkręcić kilka rzeczy
precel napisał(a):ja mam ponad 5200 pkt w 3dmark05 no i co z tego![]()
LICZA SIE FPS W GRACH A NIE JAKIES GLUPIE 3DMARKI :!:
gulek napisał(a):Sylwek 17 nie chce mi się odpisywac na każdą twoją uwage, ale można po tym stwierdzić że za dużo kompów nie złożyłeś
LICZA SIE FPS W GRACH A NIE JAKIES GLUPIE 3DMARKI
Sylwek 17 napisał(a):
![]()
ma nowe stery a podrugie co z tego że bedzi miał 50 punktów w 3 d marku ?![]()
gulek napisał(a):2.zmiana biosu w płycie głównej na nowszy też by coś mogła poradzić
Sylwek 17 napisał(a):jak nie ma zamiaru kręcić(bo i co w takim kompie) to po co?
Sylwek 17 napisał(a):![]()
![]()
jak jest domyślne tzn że jest tak jak powinno być skoro nowy komp....a po co ma zmieniać timingi czy częstotliwość proca jak sie na tym niezna( w przypadku proca może go tylko spalić) niewiele to da
Sylwek 17 napisał(a):jak nowy komp to raczej ma
Sylwek 17 napisał(a):tak:
proc na 2.7ghz![]()
karte o 20 mhz żeby mieć 10 ptk więcje w 3Dmarku
szpak00 napisał(a):oj zebys sie nie zdziwił że sylwek za dużo kompów nie złożył chodzi mi o kkonfiguracje sprzętu a forum a na realu też pewnie troche składał
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 53 gości