mlody_T2T napisał(a):Ogolnie te testy nie sa takie trudne , ja mialem 82 pkt i dostalem sie do "wymarzonego" liceum
bramkarz91_91 napisał(a):rozprawka
siatka1023 napisał(a):mnie ogulnie tez nie... ale ci co pilnowali to mnie lubia...
kajtekjr napisał(a):miec wizytatora z zewnatrz
siatka1023 napisał(a):ale za to na kompach sie znasz...Wink
kajtekjr napisał(a):technik informatyk
Pochwał: 7
siatka1023 napisał(a):dzisiaj jakis byl. albo z gminy albo z innej szkoly... nie wiem. nie znam ludzi w swojej wiosce... heh. ale on tylko siedzial... nawet ani razu uwagi nikomu nie zwrocil...
siatka1023 napisał(a):ja kiedys bylem zawieszony bo dzwonilem do nauczycielki i jej pojechalem...Wink
GokuSSJ napisał(a):bedzie pisac dodatkowo jez.angielski:)
Bart3k. napisał(a):0min
GokuSSJ napisał(a):ja pisalem ten test rok temu,
GokuSSJ napisał(a):temat z humana byl powalony ale ten w tym roku jeszcze głupszy
kajtekjr napisał(a):bedzie prostrzy
siatka1023 napisał(a):wy wiazecie kariere z kompami i dlatego u mnie tylko
Cytat:
Pochwał: 7
poniewaz ja mam zamiar na prawo sie pchac... Mr. Green
Lukesh napisał(a):a nie wiaze swojej 'kariery' z kompami, bo jestem lewy w tej dziedzinie
Pochwał: 476
Lukesh napisał(a):to szczerze powiem Wam, ze 98% klasy cieszy sie, ze chociazby jutro nie mamy trzech informatyk pod rzad
ja kiedys bylem zawieszony bo dzwonilem do nauczycielki i jej pojechalem... i jeszcze sie bezczelnie przyznalem na koncu rozmowy przedsawiajac sie...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości