Witam
OK no więc w końcu przez święta znalazłem trochę wolnego czasu.
Telewizor jest głównie oglądany przez domowników (ja sam mało oglądam telewizje, raz na jakiś czas film wieczorem) więc będe też podawał ich opinie
Na początku chciałbym napisać o funkcji Ambilight Spectra. Jest to bardzo pozytywne zaskoczenie. Nie wiązałem z tą fukncją wielu nadzieji a jednak został bardzo ciepło przyjęty. Chodzi o to że w nocy jak sie ogląda telewizor przy wyłączonym świetle na początku bolą oczy (wzrok musi się przyzwyczaić) tutaj to nie występuje, plus fajnie to wygląda np przy władcy pierścieni lub innym filmie (przykład: lawa dookoła bohatera i wtedy telewizor generuje czerwoną łune, bardzo klimatyczne). Lecz przy wielu kolorach na ekranie jakaś ulica, auta nie robi to takiego wrażenia.
Co do 3D nie udało mi się oglądnąc filmu ;p Miałem przygotowany film ale zapomniałem że nie posiadam nośnika który pomieści 16GB danych (dysk trzeba odpowiednio sformatować jeśli posiada powyżej 250GB a pendrive odtwarza normalnie)
Jakość i obraz jest bez zażutów niestety nie jestem w tym specjalistą więc nie będe mógł tego dokładnie opisać ani porównać (drugi LCD jaki posiadam jest bardzo stary i już w tamtych czasach był kupiony za grosze). Mogę powiedzieć że jest płynny, nie smuży przy piłce nożnej czy też tenisie. Bardzo dobre kolory
Nie wiem czy można ale podam link do bardzo szczegółowego testu tego telewizora
TESTCo do odtwarzania filmów z pendrivow nie miałem żadnych problemów czy to przy AVI czy MKV.
Domownicy chawalą sobie również Smart TV, można oglądać filmy z Ipli czy youtube (jest również przeglądarka stron www)
Chyba to wszystko, jeśli coś bym zapomniał dopisze w później również odpowiem na pytania.