warto poczytać

nosić mundurki do szkoły będziecie
 nosić mundurki do szkoły będziecie  
  ... no ale cóż nawet jak bym jeszcze nie miał takiego szczęścia wynieść sie z tego więzienia to niedawno sie dowiedziałem że Roman ( dyrektor ZSE, co za zbieg okoliczności
  ... no ale cóż nawet jak bym jeszcze nie miał takiego szczęścia wynieść sie z tego więzienia to niedawno sie dowiedziałem że Roman ( dyrektor ZSE, co za zbieg okoliczności  ) powiedział że jak coś to i tak nie będzie mundurków wprowadzał, identyfikatory z chipem nam wystarczą ... no więc w mojej starej szkole ludzie nie mają sie o co martwić
 ) powiedział że jak coś to i tak nie będzie mundurków wprowadzał, identyfikatory z chipem nam wystarczą ... no więc w mojej starej szkole ludzie nie mają sie o co martwić  

..
 ..
 )
 )

:D
:D

Reveler napisał(a):Przynajmniej będzie mniej pasztetów i lizusów w markowych ciuszkach walających się po szkole i przed nią.. Oczywiście zależy to od kroju mundurków,

Wtedy tez nosili te mundurki. Moim zdaniem to bardzo zly pomysl i jestem przeciwny temu w 100%
  Wtedy tez nosili te mundurki. Moim zdaniem to bardzo zly pomysl i jestem przeciwny temu w 100%   

)
  )

SaTeJa napisał(a):Żadna siła ..... żaden człowiek .... nie zmusi mnie do tego

.. zastanawia mnie jedno. Jak będa wyglądać takowe mundurki ? U mnie były to zwykłe marynarki z paskami na rekawach ... ale mam koleżankę w Szczecinie gdzie w LO chodzą w T-Shirtach, polówkach albo bluzach w jednym kolorze i nadrukiem z nazwą szkoly !? i To sa ich mundurki ?? pisze gdzies jak one będa wyglądac ?
 .. zastanawia mnie jedno. Jak będa wyglądać takowe mundurki ? U mnie były to zwykłe marynarki z paskami na rekawach ... ale mam koleżankę w Szczecinie gdzie w LO chodzą w T-Shirtach, polówkach albo bluzach w jednym kolorze i nadrukiem z nazwą szkoly !? i To sa ich mundurki ?? pisze gdzies jak one będa wyglądac ?

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości