Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 system nie wykrył piliku • programosy.pl
Przy odpalaniu kompa pokazujesie komunikat treści mniej więcej takiej : system nie wykrył piliku WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM , proszę użyć konsoli naprawy systemu. Niestety nie wiem co małolaty zrobiły, że system zdechł. Nigdy nie używałem konsoli naprawy systemu, a opisane postępowanie jest dla mnie nie jasne. Podpowie mi ktoś?
LUBER dzięki, ale tak jak pisałem, nigdy nie posługiwałem się konsolą, nie znam komend, więc skopiowanie opisane tu http://www.frazpc.pl/b/116605 mało mi mówi. Prościej nie mozna?