oczywiście mam pozwolenie he
 oczywiście mam pozwolenie he				

Po zapoznaniu się widać że masz zamiar zbajerować klientów ilością efektów
 Po zapoznaniu się widać że masz zamiar zbajerować klientów ilością efektów  Litery niewyraźne jak dla mnie.
 Litery niewyraźne jak dla mnie.

kamax napisał(a):www.Sekundy.pl

kamax napisał(a):Zapraszam nawww.Sekundy.pl
Template source from Resort. Converted to Sekunda.p

www.acmilan.gtw.pl ma dopiero 1 dzień.
 www.acmilan.gtw.pl ma dopiero 1 dzień.

Puma napisał(a):ps. Mam dziwne wrażenie że to szablon, jednak nie mam dowodów na to.
sz3kla napisał(a):przeze mnie robioną, od podstaw w notatniku

sz3kla napisał(a):Puma napisał(a):ps. Mam dziwne wrażenie że to szablon, jednak nie mam dowodów na to.
Mylisz się, to nie jest szablon, tak jak już napisałem to jest to strona

...
 ...
 jakoś przejadły mi sie stare i proste strony w htmlu, bo ostatnio takich widzę 1000 ... no ale dla początkujących to jedyny sposób na naukę
 jakoś przejadły mi sie stare i proste strony w htmlu, bo ostatnio takich widzę 1000 ... no ale dla początkujących to jedyny sposób na naukę  ... jedyne co to całkiem ładny layout i logo na stronie usera Szczeki, ale jak to jest szablon to odpada ... i do tego jeszcze fajną strone w temacie zrobił Zip ... tylko logo nie potrzebnie animowane bo wolno sie strona przez to wczytuje
 ... jedyne co to całkiem ładny layout i logo na stronie usera Szczeki, ale jak to jest szablon to odpada ... i do tego jeszcze fajną strone w temacie zrobił Zip ... tylko logo nie potrzebnie animowane bo wolno sie strona przez to wczytuje  

...
 ... 

Bambuss napisał(a):wiec mam to usunac??
Amistad18 napisał(a):Bambuss radził bym edytować posta

.... twój wybór
 .... twój wybór  
  ...
 ... 

Powróć do Grafika & Webmastering
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości