Pojawił się tez znów problem Ramu,mimo że komp widzi nową kość,czasami jej nie widzi.Sprawdzałem przed chwilą, miałem 256 ,po restarcie 512.Coś jest nie tak.
lamie napisał(a):ja polecam formata
lamie napisał(a):Ciezko ciebie rozczytac
lamie napisał(a):ja polecam formata
BuncoleX napisał(a):Ja mowiac szczeze bym ja w cholere odlaczyl...
BuncoleX napisał(a):Ja mowiac szczeze bym ja w cholere odlaczyl... na co ci to gowno, wyjmujesz kabel i po sprawie... banał, ja tylko uzywam stacji dyskietek raz, przy formace.Do zgrania sterow...
No chyba ze faktycznie ty ja do czegos czesto potrzebujesz ale to przezytek.
blasterplaster napisał(a):może masz antyviagrusa pochrzanionego
pawel1710 napisał(a):polecam Kaspersky Antivirus Personal Pro jest najlepszy
szpak00 napisał(a):według mnie przestawiłes sobie w biosie żeby najpierw czytał stacje dyskietek a póżniej cd-rom albo dysk nie wiem gdzie w biosie to można zrobić ale mialem troche podobnie popytaj sie ludzi czy to przez to
Agerath napisał(a):przestoje w pracy komputera na kilka sekund
Agerath napisał(a):wnerwiający dźwięk ze stacji dyskietek
Agerath napisał(a):problem Ramu,mimo że komp widzi nową kość,czasami jej nie widzi.Sprawdzałem przed chwilą, miałem 256 ,po restarcie 512.
Jeffro napisał(a):Spróbuj wyłaczyć wogule stacje dyskietek w Biosie. W zakładce Integrated Peripherals opcja Onboard FDD Controller, i na disabled. Tyle że będziesz musiał na nowo włączyć tą opcję jak będziesz chciał użyć dyskietki. Ale zawsze lepiej niż odłączać z taśmy
Agerath napisał(a):Pojawił się tez znów problem Ramu,mimo że komp widzi nową kość,czasami jej nie widzi.Sprawdzałem przed chwilą, miałem 256 ,po restarcie 512.Coś jest nie tak.
pawel1710 napisał(a):polecam Kaspersky Antivirus Personal Pro jest najlepszy
sq napisał(a):Siema mam Radeona 9550
Wysłany: 02.05.2006
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości