przez Asiaa 24 Gru 2005, 14:53
tego o czym napisał Red jeszcze nie robiłam nigdy, nie wiem czy dam radę . W razie czego gdybyśmy już dzisiaj nie rozmawiali wesołych swiąt życzę pozdrawiam.
[ Dodano: Dzisiaj o 19:39 ]
wkleiłam to co mówił Red ale nie wiem czy dobrze, jak zapisywałam ten plik jako REG.FIX i chciałam go otworzyc to go nie znalazł może nadal mi czegoś brakuje co? a może źle to wklieiłam . Przypomne cały czas problem z niebieskimi napisami pod ikonami na pulpicie. Pulpit wam przesłałam ponoc ok ( nie licząc tego niebieskiego tła) aai ponoć logi tez ok . Prosze co robić dalej z kompem wszystko gra ale to denerwuje te niebieskie napisy czekam na odpowiedź .Z góry wam dziuękuję za pomoc. Pozdrawiam
[ Dodano: Dzisiaj o 20:32 ]
czy jeszcze mozecie mi podsunąc jakies rozwiazanie. Napisałam wczoraj ale nie dostałam odpowiedzi . Pozdrawiam
[ Dodano: Dzisiaj o 21:07 ]
ok sorka nie wiedziałm ,że w tym poprzednim musze napisać dostosuję sie do tego jeszcze raz przepraszam pa
[ Dodano: Dzisiaj o 21:21 ]
gdy chciałam plik zapisać i zresetowac po padającym pytaniu czy chcę go dodać do rejestru dostałam odpowiedź ,, nie mozna zaimportować C:\Document| aska @t \pulpit\Fix Reg określony plik nie jest skryptem rejestru . Mozna importować tylko binarne pliki rejestru z wewnątrz edytora rejestru ". Nie wiem o co chodzi pozdrawiam i jeśli otrzymam pomoc z góry dziękuję.
[ Dodano: Dzisiaj o 12:51 ]
czy ktoś wie co oznacza ten komunikat który mi się wyświtlił który zacytowałam wyżej jeśli ktoś bedzie miał jakies wskazówki co mogłabym dalej zroobić to się ucieszę i z góry dziękuje za wszelką pomoc pozdrawiam.
[ Dodano: Dzisiaj o 16:06 ]
ok więc jest tak odpaliłam plik FIX REG z pulpitu zapisałam go do rejestru, pojawił sie komunikat ,że plik ten został poprawnie wprowadzony do rejestru. Ale nie pytał o reset? i nie zresetowałam . Nadal mam niebieskie napisy pod ikonami na pulpicie. Pozdrawim i czekam na pomoc z góry DZIĘKI !!!!!!!!!!!!
[ Dodano: Dzisiaj o 20:12 ]
aaa.... i zrobiłam to w trybie awaryjnym tak więc chyb azrobiłam ok , jesli ktoś ma jakis pomysł to czekam na pomoc z góry dzięki wszystkiego dobrego w nowym roku!!!!!!!!!!!!
[ Dodano: Dzisiaj o 20:13 ]
niebieskie napisy są nadal pozdrawiam i czekam na pomoc dzięki z góry.