Cena: 629 zł

konsola Xbox 360
 konsola Xbox 360 dysk 20GB NIEZBANOWANY(dokupiłem go pózniej po banie)
 dysk 20GB NIEZBANOWANY(dokupiłem go pózniej po banie) 2x oryginalny Gamepad Microsoft Xbox 360
 2x oryginalny Gamepad Microsoft Xbox 360  kabel AV
 kabel AV przejśćiówka EURO
 przejśćiówka EURO Headset i kabel Ethernet
 Headset i kabel Ethernet wszystkie książeczki ,dokumenty,plomba gwarancyjna,oryginalne opakowanie
 wszystkie książeczki ,dokumenty,plomba gwarancyjna,oryginalne opakowanie Gry:Fallout 3 [ENG], UFC 2009[ENG], Marvel[ENG], Prototype[ENG], Dirt 2[ENG], Star Wars The Force Unleashed 2[ENG],Two Worlds 2[PL],Medal of Honor[PL]Bioshock [ENG],GTA 4[PL],Unreal Tournament 3[ENG],Call of Duty 4 Modern Warfare [ENG],Fifa 2010[ENG],(Gears of War oraz Resident Evil 5 są porysowane ale na Allegro dostępne są usługi polegające na regeneracji płyt),WAVE 4 Aktywator(potzrebny do uruchomienia  Two Worlds 2 i TFU 2),2 czyste płyty Verbatim.
 Gry:Fallout 3 [ENG], UFC 2009[ENG], Marvel[ENG], Prototype[ENG], Dirt 2[ENG], Star Wars The Force Unleashed 2[ENG],Two Worlds 2[PL],Medal of Honor[PL]Bioshock [ENG],GTA 4[PL],Unreal Tournament 3[ENG],Call of Duty 4 Modern Warfare [ENG],Fifa 2010[ENG],(Gears of War oraz Resident Evil 5 są porysowane ale na Allegro dostępne są usługi polegające na regeneracji płyt),WAVE 4 Aktywator(potzrebny do uruchomienia  Two Worlds 2 i TFU 2),2 czyste płyty Verbatim.

WYmienię na Telewizor 32'' LCD  z HDMI o jakiś przyzwoitych parametrach. Interesuję mnie dostarczenie go osobiscie ( okolice Krakowa )  Oferty pisać na PW.
 WYmienię na Telewizor 32'' LCD  z HDMI o jakiś przyzwoitych parametrach. Interesuję mnie dostarczenie go osobiscie ( okolice Krakowa )  Oferty pisać na PW. ze statywami i torbą
 ze statywami i torbą

zestaw dla alchemika: pakiet ziół i specjalne rękawice zielarza

czekam na piwo
 czekam na piwo 

Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 26 gości