W zestawie karta, pilot, antena fm, oprogramowanie. Jeszcze jest na nią jakies 1,5 roku gwarancji. Nigdy na nią nie narzekałem, dużo możliwości konfiguracji, nagrywanie w jakości dvd. Nieaktualne

W palmphone kilka miesięcy temu zostało zaktualizowane oprogramowanie Windows Mobile do wersji 6.1 Professional, a dokładnie jest to oprogramowanie ### ROM: 24 Dec 08: P535 WM 6.1 Build 19974.1.2.8 Lite By Belt *** w wersji angielskojęzycznej. Aby ułatwić korzystanie z tego PDA, zainstalowałem nakładkę graficzna Manilla 2D w wersji polskiej, przez co teraz ekran Today bez problemu można obsługiwać jednym palcem, bez uzycia rysika
 W palmphone kilka miesięcy temu zostało zaktualizowane oprogramowanie Windows Mobile do wersji 6.1 Professional, a dokładnie jest to oprogramowanie ### ROM: 24 Dec 08: P535 WM 6.1 Build 19974.1.2.8 Lite By Belt *** w wersji angielskojęzycznej. Aby ułatwić korzystanie z tego PDA, zainstalowałem nakładkę graficzna Manilla 2D w wersji polskiej, przez co teraz ekran Today bez problemu można obsługiwać jednym palcem, bez uzycia rysika  ) Stan wizualny telefonu oceniam na dobry+, ze względu na otarcia obudowy spowodowane uchwytem samochodowym i używaniem palmphone jako nawigacji satelitarnej w samochodzie
) Stan wizualny telefonu oceniam na dobry+, ze względu na otarcia obudowy spowodowane uchwytem samochodowym i używaniem palmphone jako nawigacji satelitarnej w samochodzie  Stan techniczny bardzo dobry, czasem łapie zawieszkę ale który telefon oparty o Windows Mobile jej nie łapie ?
 Stan techniczny bardzo dobry, czasem łapie zawieszkę ale który telefon oparty o Windows Mobile jej nie łapie ?  ) Bateria w zależności od intensywności użytkowania trzyma 1-2 dni
) Bateria w zależności od intensywności użytkowania trzyma 1-2 dni 

)
)

). Więcej info na PW.
 ). Więcej info na PW. 

). Więcej info na PW.
 ). Więcej info na PW.

Konto RapidShare premium 30 dni + upload 50GB

Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości