BZIKU napisał(a):Moze to doprowadzic do nieodwracalnych zmian w psychice i postepowaniu.....

Spoko. A co ze spaniem?Wojtasgls napisał(a):Jak wam sie podoba ?

Wojtasgls napisał(a):http://www.cudmiod.pl/wlokniarzy.htm

obśliniłem całą podłoge 

wiec nie  jest tak zle jak sie moze wydawac na poczatku...Jestem za co do miejsca....

nie kłam!!!fluid napisał(a):cen wodki nie znam
Kurza mać. Żadnej z tych zup nie jadam bo nie lubię, flaki - ohyda!fluid napisał(a):zurek - lepszego nigdzie nei jadlem
flaki - poezja
zupa grzybowa z kilkoma kroplami octu dębowego - masakra
kwasiora z prazokami - orgazm

MUTOPOMPKA napisał(a):Jak ja, WojtasGLS i Bzik wpadniemy na stację

zurek - lepszego nigdzie nei jadlem
flaki - poezja
zupa grzybowa z kilkoma kroplami octu dębowego - masakra
kwasiora z prazokami - orgazm
 Cóż... Zaraz sprawdzę co i jak z połączeniami ciuchcią.I-See-U napisał(a):a to już mnie nie liczycie ?

Stacja                         Data        Przyj Per/Tor   Odj.  Per/Tor   Nr poc.   Uwagi               
Głogów                         09-27                        8:14                   6741        K2                  
Zielona Góra                            9:25               9:37                P  75103     FB K                
Poznań Główny                           12:03             12:42               7124  K2                  
Łódź Kaliska                   09-27   17:28           
Czas podróży:  9:14, kursuje 1. do 30. Wrz
Kilometry:     443 km
Cena(1./2.kl): 66,00/44,00 złStacja                         Data       Przyj Per/Tor   Odj.  Per/Tor   Nr poc.   Uwagi               
Głogów                         09-27                          4:56                  67431      K2                  
Zielona Góra                              6:06               6:11                  70243      K2                  
Poznań Główny                           8:30               8:42                   7122      K2                  
Łódź Kaliska                   09-27  13:17           
Czas podróży:  8:21, kursuje 1. do 30. Wrz Po - So
Kilometry:     443 km
Cena(1./2.kl): 48,00/32,00 zł
 przez Z.Górę i Ostrów WLKP.Powróć do Użytkownicy o Programosy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości