hmm z tego co pamiętam to jest taki sposób "na zapałkę" ale jest potrzebna przynajmniej jedna oryginalna płyta z grą niestety zapomniałem jak to się robi pamiętam że odpalało się z oryginalnej gry a potem jak było logo psx to się podmieniało na pirata i działało
fluid napisał(a):mozliwe ze istnieje cos takiego jak SWAP MAGIC do ps2 tyle ze do szaraka
od jakiegoś czasu do odpalania kopi zapasowych gier
używałem breaker pro czyli Swap Magic do PSX.
Jak mnie pamięć nie myli, to było to urządzenie do zaawansowanego wpisywania kodów.
Jak mnie pamięć nie myli, to było to urządzenie do zaawansowanego wpisywania kodów.
FOSTER napisał(a):sposób "na zapałkę"
mordulecxx napisał(a):Próbowałem wymiany na orginałach
pawel1710 napisał(a):Jeśli nie masz przerobionej konsolki, to nie lepiej odpalic na PC ePSXe i grac na emulatorku Gra sie równie przyjemnie, a gry po dopaleniu przez pecetową kartę grafiki w wysokiej rozdzielczości i z wygładzonymi teksturkami wyglądają dużo lepiej. Dodatkowo można jeszcze podłączyć pada i gramy sobie równie wygodnie jak na prawdziwym PSX-sie.
nowa_era napisał(a):czy przy wymianie płyt trzeba puscic ten"guziczek" ktory załancza silnik
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości