Mam pytanie skąd moge pobrać w dobrej jakosci filmik na komórkę te z reklam: sweety, jamba itd. Proszę o podanie dokładnych linków do sciagniacia na kompa a gralbym sobie przez kabel. BArdzo zalezy mi na tym.
Z góry bardzo dziękuję.
gocha13 napisał(a):siema! widze ze masz duuuuużo odpowiedzi! znalazlam to bo sama chce znależć np kurczaczka sweety ale nie daje rady!za to jest zabawna strona z crazy frog
jest extra!!!1mowie Ci!!odjazd ale nie wiem czy juz jej nie masz....ale cóż masz adres: www.galeon.enterpol.pl/pliki/humor/crazy.frog.swf
![]()
![]()
![]()
![]()
gocha13 napisał(a):siema! widze ze masz duuuuużo odpowiedzi! znalazlam to bo sama chce znależć np kurczaczka sweety ale nie daje rady! za to jest zabawna strona z crazy frog jest extra!!!1mowie Ci!!odjazd ale nie wiem czy juz jej nie masz....ale cóż masz adres: www.galeon.enterpol.pl/pliki/humor/crazy.frog.swf
zip napisał(a):jeszcze raz niech ktos powie licze na plus a ja bede prosił admina o bana dla niego do końca życia !!
gocha13 napisał(a):slepy??? sam jestes slepy!!!!
keks_ik napisał(a):http://rapidshare.de/files/1857013/frog.rar.html
gocha13 napisał(a):maszn cos do mnie juiz ni bede mowila skad ty sie wziales!!!a tak poza tym to jest inny adresjesli o to ci chodzi:!: okey juz tu nie wchodze robi sie coraz głupiej!jak beda wchodziły takie..... to nik tu nie bedzie chcial wejść!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gocha13 napisał(a):jak beda wchodziły takie.....
Powróć do GSM - Telefonia komórkowa
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości