Z góry THX
[ Dodano: Dzisiaj o 15:24 ]
Rsta92 napisał(a):Mam problem ponieważ dodatek Service Pack 2 blokuje mi gre a dokładniej San Andreas: Multiplayer. Wcześniej gra mi chodziła ale miałem formata potem zainstalowałem Service Pack 2 i gra nie chodzi i Service Pack jest tego przyczyną na 100% bo u mojego kumpla było to samo, ale on zrobił formata. A ja mam problem ponieważ formatu niezrobie niemam płytki Windowsa, a kumpel nie pożyczy mi bo też miał pożyczaną i mi niezałatwi. Jedyna metoda do deinstlacja Service Pack 2 ale tu tez jest problem bo niewiem jak go usunąć. Próbowałem sposoby z interentu czyli w Dodaj Lub Usuń Programy niemiałem go do usunięcia (niewiem czemu.), usuwałem go instalką z ukrytego folderu w folderze WINDOWS ale gdy ją włączyłem pisało że mi usunie jakieś tam programy to dałem OK i zepsół mi sie syystem a dokłądnie usuneło mi jeden plik .dll ale sciągłem go z neta i wgrałem i działa. Proszę o szybko odpowiedź poniewaz bardzo chce sobie w gre zagrać a niewwiem jak tego cholernego Service Packa 2 usunąć.
Z góry THX