Dzięki za odpowiedzi, ale 74* to i tak strasznie dużo
Bartexx napisał(a):.::DOOMINIQS::.
Mam do Ciebie pytanie na jakich detalach działa Ci pro street
To u mnie jest tak:
1024x768
Antyaliasing: Wył.
V-syn: Wył:
Detale otoczenia: Niskie
Oświetlenie: Wł.
Cieniowanie Wył.
Efekty otoczenia: Średnie
Włączony dym
Szczeg. samochodów: Wysokie
Efekty na sam. Średnie
Efekty uszkodzenia: Wysokie
Ogólnie jestem nie zadowolony, gra czasami szarpie a ilość klatek nie powala. Najgorzej jest przy starcie wyścigu, kiedy mam ok 20-25fps potem się jakoś rozkręca i ogólnie jest ok 33-40fp niekiedy ponad ale to zależnie od trasy. A u ciebie jak to wygląda?
Btw. Tak przy okazji mam problem z wyścigami drag na 1/2mili. Mój challenger R/T (760km) jest strasznie nie stabilny na 1/4 spokojnie idzie go utrzymać na drodze ale jak się jedzie dłużej/szybciej to zaczyna nim rzucać po drodze, jakie by zastosować ustawienia żeby był stabilny? Próbowałem usztywniać lub zmiękczać zawieszenie z różnym skutkiem.. Dodam że mam wszystkie pakiet na poziomie 3.
a czasem mam ponad 100 stopni na moim 1600xt
Nooo nieźle.. jakim cudem ona Ci się jeszcze nie spaliła.. W ogóle to jaką temp. one mogą wytrzymać?
Edit. Aha zapomniałem dodać, że bawiłem się z ustawieniami grafiki zmniejszczałem rozdzielczość, zmniejszałem, zwiększałem na przemian detale bez jakiegokolwiek gigantycznego przyrostu bądź spadku wydajności. Myślę, że poprostu radeony źle sobie radzą z najnowszym NFS'dem niestety..

Athlon 64 3000+ | DFI Infinity NF Ultra II-M2 | OCZ Platinum rev.2 2x1 GB 800MHz | Sapphire Radeon X1950Pro | WD 160GB | Chieftec GPS-450AA-101A