przez Napster 16 Mar 2006, 01:28
Siema! Mam pewne pytanie! Mam głośniki 2.1 i słuchawki oraz kartę dźwiękową Sound Blaster Live! 5.1. Odrazu na wstępie mówię że nie będę podłączał słuchawek do GŁOŚNIKÓW bo mi to nie pasuje

. No to tak: mam podłączone głośniki do karty i jakbym chciał słuchac muzy przez słuchawki to muszę odsuwac kompa i wyciągac wtyczke od głośników i włączac od słuchawek a jak już przestane słuchac to musze zmieniac na głośniki

.
Oto mój projekt rozwiązania probelmu:
Czy to jest możliwe. Czy jak tak zrobię to będę słyszał dźwięk w słuchawkach i w głośnikach????
Jeśli tak to zrobię w ten sposób. Gdy będę chciał słuchac przez słuchawki to wyłączam głośniki i słucham. A jak będę chciał słuchac przez GŁOŚNIKI to sciszam pokrętłem przy kablu od słuchawek. Tylko moje pytanie CZY TAK SIĘ DA ???
Może coś źle myślę ale trochę dziwne jest to że dźwięk będzie leciał przez słuchawki i przez głośniki = czy tak będzie???? Jak tak to mam już plan a jak nie???
Proszę o rady!
AMD Athlon 2500+ (Barthon), 640 DDR RAM, Sapphire Radeon 9800 SE, HDD 200 GB, Lite-On DVD-RW, Sound Blaster Live! 5.1