19.00: Występ polskiej gwiazdy - niespodzianka!
Ciekawe co to za niespodzianka ?

I właśnie mi też się wydaje, że bliżej mamy na tory do Niemiec, niż do Budapesztu. Dlaczego wszyscy mówią, że tor na Węgrzech jest najbliżej Polski ??

19.00: Występ polskiej gwiazdy - niespodzianka!
lisu221 napisał(a):wszyscy mówią, że tor na Węgrzech jest najbliżej Polski ??
Siusiak napisał(a):Najśmniejsze jest to, ze gdy żaden polak nie jeździl w F1 to tylko niewielka ilosc osob ogladala F1
Siusiak napisał(a):Ja bym chętnie sie moze za 2 lata wybral na tor w Mona co
Siusiak napisał(a):Ja bym chętnie sie moze za 2 lata wybral na tor w Monaco
Siusiak napisał(a):niewielka ilosc osob ogladala F1
Siusiak napisał(a):juz z Kubicy gwiazde robią
Najśmniejsze jest to, ze gdy żaden polak nie jeździl w F1 to tylko niewielka ilosc osob ogladala F1.
Ja też pamiętam jak oglądałem F1 na RTL-u i kibicowałem Schumacherowi i pamiętam jak cały czas walczył z kierowcą McLarena Miką Hakkinenem. Tylko, że nie oglądam jej tak długo jak DeadOrAlive, bo mnie wtedy jeszcze na świecie nie było.
Siusiak napisał(a):nie wiedzą nawet po co jest zółta flaga
Siusiak napisał(a):Najgorsze jest tez to, ze media ( ) juz z Kubicy gwiazde robią
sry z góry za OT ale w 125ccm (od przyszłęgo sezonu ) będzie występował polak Andrzej Chmielewski 16 lat ma chłopak a już go do Team Aspar WzieliRed napisał(a):est wielki jak na Nasze możliwości.Więcej takich Polaków
DeadOrAlive napisał(a):fajna stronka, wczasie oglądania wyścigu można tu zobaczyc wiele info, m.in. LiveTiming czyli w czasie rzeczywistym czasy na poszczególnych sektorach toru, prędkości itd (wymagana rejestracja).
http://www.formula1.com/race/circuitmap/764.html
lisu221 napisał(a):Wydaje mi się, że tor jest szybki
też mam taką nadzieję.lisu221 napisał(a):nie dobierze złych opon i nie popełnią żadnych błędów
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości