"the file is possibly corrupt. the file header checksum does not match the computed checksum "
Więc Prosze o pomoc w naprawie tej usterki.
(Teus) napisał(a):jedno wytlumaczenie> pirat i zle nagrana plyta/ uszkodzony obraz./uszkodzona wersja.
co do mojego problemu to już rozwiązany pogrzebałem trochę w necie i znalazlem taki program GParted ściągnąłem, zgrałem na płytkę i odpaliłem z niego kompa włączyłem testowanie pamięci i zaczął testować trwało to ok 3 godzin po czym zrestartowałem kompa i cud mam swój system z powrotem z wszystkimi danymi niczego nie utraciłem jeżeli ktoś napotka w przyszłości podobny problem polecam ten programik może tez pomoże
dziękuje wszystkim za pomoc
pozdrawiam
Robert napisał(a):Wyciągnij baterie, odpal na samym zasilaniu -> ruszy -> odpalasz płytkę z Vistą i w wierszu polecenia klepiesz:
bootrec /fixboot
Sys naprawi MBR i powinno być ok.
Jeśli nie ruszy -> włóż baterię i zrób to co w/w
Robert napisał(a):Edit:
+1
KOD: ZAZNACZ WSZYSTKO
co do mojego problemu to już rozwiązany pogrzebałem trochę w necie i znalazlem taki program GParted ściągnąłem, zgrałem na płytkę i odpaliłem z niego kompa włączyłem testowanie pamięci i zaczął testować trwało to ok 3 godzin po czym zrestartowałem kompa i cud mam swój system z powrotem z wszystkimi danymi niczego nie utraciłem jeżeli ktoś napotka w przyszłości podobny problem polecam ten programik może tez pomoże
dziękuje wszystkim za pomoc
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości