Komputer kupywany w sklepie czy składany?.. jak kupowany w sklepie złóż reklamacje.. a jak składany to zrób resa biosu..a jak nie pomoże to załącz jakiegoś pożadnego antyvirusa.. np avg 8.0 albo nortona 2008
Składany na allegro przeze mnie, resa biosu, tzn., że mam zrestartowac ustawienia na początkowe?
mam kasperskiego 2009, jesli za slaby moge sciagnać coś innego.
rozumiem że dysk jest składany.. bo w sklepach nie wsadzają 80 gb dyskow do takich maszyn.. spróboj wsadzic inna grafikę jakąś słabsza..albo dysk.. a jak bedzie dobrze tzn ze urządzenia się żrą ze sobą
Tak, dysk jest stary, a reszta nowa , dysk ma złącze Sata , jesli juz mowa o tym dysku to dodam pewna ciekawostkie, mianowicie tak, w plycie mam 4 wejscia sata, dysk podłączony do wejścia nr 1, i jak włączam kompa , najpierw sa napisy nvidia 9600gt vga ble ble ble, potem logo Asusa itd , potem jest czarny ekrna i w lewym gornym rogu jakies dwa podpunkty , 1 ma sie cos do napędu mojego , a przy drugim jest napisane No Hard Disc Detected, wnioskuje ze tak jak by nie wykrywał dysku, ale wszystko wykrywa bo sie włacza windows normalnie, moze tylko wystarczy w biosie cos zmienic ?
Te moje restarty są jakieś dziwne , przed tym wykryciem 1000-ca wirusów przez kasp. komputer restartował sie regularnie , tzn. włączam gre od 5 do 10 min i restart , a teraz gram sobie np. w call of duty 1 i resa nie ma w ogole? oO albo jest po 15 minutach albo po 3 albo 4 godzinach, natomiast w cod 4 resy sa cześciej ale nie co 5 minut jak wczesniej