Od kilku miesięcy resetuje mi się komputer podczas ładowania systemu widnows zaraz przed pokazaniem loga win xp, a po pokazaniu loga Foxconna. Wtedy za którymś razem po włączeniu kompa po 2/3 restarcie chodziło normalnie, nigdy mi się nie zresetował podczas pracy na komputerze, rzadko kiedy tylko jak załadował się windows i były wczytywane programy w autostarcie systemu. Jednak od wczoraj resetuje się ciągle, po tym restarcie pokazuje mi, że windows nie zamknał się poprawnie, daje, żeby uruchomił się się normalnie i od razu się resetuje, następnie daje, żeby uruchomił na ostatniej poprawnej konfiguracji, ale jest to samo.
Dziś dostałem nowy zasilacz XFX P1-550S-XXB9, zamontowałem, ale pomogło tylko na tyle, że się nie resetuje wczasie przeglądania Biosu. Dalej się jednak resetowało w tym samym miejscu co przedtem, więc włożyłem płytę z windowsem i dałem, żeby naprawiło windowsa, po całej akcji zresetowałem komputer i kiedy już pokazał logo xp (wtedy myślałem, że już będzie działać) po 5 sekundach jego wyświetlania, wywalił niebieski ekran i od razu się zresetował i tak w kółko. Nie wiem co tam pisało na tym blue screenie bo za szybko się resetuje. O co może chodzić ?
C2D 8200 2.66 | Foxconn P35A-S | Geil Ultra 2x1GB | EVGA GeForce 8800GTS 640 MB | WD Caviar 320 GB AAJS | XFX 550W