MUTOPOMPKA napisał(a):odpada... Czemu? Bo jak napisałeś w temacie: PRZYMUS... Nikt nie lubi, gdy się do czegoś przymusza...
Jeśli ktoś nie chce czytać regulaminu -> tu na forum poniesie konsekwencje w postaci ostrzeżenia... Już nie moja brocha, że ktoś nie czyta i nie umie zadać poprawnie pytania...
Dr@GuN napisał(a):bendzie
Dr@GuN napisał(a):sęsu
dark napisał(a):Lepiej, by było zrobić jakiś test wiedzy, który będzie wymagany przy rejstracji. Wtedy byle idiota się nie zarejstruje, chyba że będzie miał wyjątkowe szczęście, albo zacznie szukać odpowiedzi w http://www.google.pl/ :^)
MUTOPOMPKA napisał(a):Trzeba o tym pogadać przy browarku.... w sobotę, np. co Ty na to????
Konsument napisał(a):Ale popatrzcie...
Pytanie w tym tekście musiały by być jakieś bardzo inteligentne ponieważ
odpowiedzi były by logiczne...
Musicie się dobrze nad nimi zastanowić i życzę powodzenia
Dr@GuN napisał(a):albo jeszcze co do wszego pomysłu , można by dać coś do znalezienia na google , wtedy by była pewność , że ktoś taki już umie szukać na googlach i nie bendzie zaśmiacał forum czymś co jest na googlach
dark napisał(a):Dr@GuN napisał(a):albo jeszcze co do wszego pomysłu , można by dać coś do znalezienia na google , wtedy by była pewność , że ktoś taki już umie szukać na googlach i nie bendzie zaśmiacał forum czymś co jest na googlach
Nie jest to takie stosunkowo proste. Lepiej zadać takie pytania, by wymagały szukania informacji.
jager napisał(a):mi jakby okienka wyskakliwaly albo mialbym tyle czekac to bym zrezygnowal wiec ja bym byl na nie
MUTOPOMPKA napisał(a):ale co to da!!! Przecież i tak po tych ewentualnych wyszukiwaniach user i tak "oleje" googlarkę i nie będzie szukał wogóle.. WIęc uważam osobiście, że pomysł z tymi pytaniami jest poroniony
Powróć do Użytkownicy o Programosy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość