Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 rapidharvest • programosy.pl
Witam. Nie działa mi rapidharvest. nie wiem jaka może być tego przyczyna. Wklejam normalnie linki po czym na liście przy linku pojawia mi się tylko "in queue". Co może bycx nie tak?
takie programy działają przez góra 3 dni po ich wyjściu...potem Raapidshare ma na nich sposoby...takie programy łączą się przez Proxy...być może ktoś już korzysta z tego Proxy...
aha... nie wiedziałem. A nie ma jakiegoś sprawdzonego i działającego programu żeby ominąć tą blokadę? Bo ściągając np. grę która zajmuje powiedzmy 3 GB to po ściągnieciu paru plików już mi się odechciewa...