a moze ta http://proline.pl/shop.php?prodid=GALAXY+7300GT+256+Z4
mam do wydania max 300zł

JA tam bym wziął GF
 JA tam bym wziął GF

Aros5 napisał(a):wziąłbym GF (mam do nich zaufanie).

MaTi napisał(a):sugerujesz że Radeony są bardziej awaryjne

Aros5 napisał(a):Nie, poprostu od zawsze mam GF, nigdy mnie żaden nie zawiódł, a skoro coś jest dobre to po co to zmieniać

Radeon jest troszkę lepszy, ale gdybym to ja miał kupować którąś z tych kart to wziąłbym GF (mam do nich zaufanie).

Aros5 napisał(a):(mam do nich zaufanie).

Precel napisał(a):ati i gf dostarczaj tylko chipy reszta nalezy do developerow

Ten radek miałby porównywalną wydajność gdyby był w wersji z pamiątkami GDDR3
 Ten radek miałby porównywalną wydajność gdyby był w wersji z pamiątkami GDDR3  

- ludzie skąd wy bierzecie takie wynalazki
 - ludzie skąd wy bierzecie takie wynalazki  ?
  ?  , czeka cię wymiana na coś normalnego np. Modecom czy Chieftec 400 watt prawdziwej mocy
 , czeka cię wymiana na coś normalnego np. Modecom czy Chieftec 400 watt prawdziwej mocy  i wtedy spokojnie możesz brać 7600GS
 i wtedy spokojnie możesz brać 7600GS  

tani fortron na 5 miechów ... a lepiej kupić modecoma czy chiefteca na pare lat
 tani fortron na 5 miechów ... a lepiej kupić modecoma czy chiefteca na pare lat 

Może chodzić bez problemu,może chodzić,ale będą występowały,np.artefajty w grach,a może wogóle nie pójść.Najlepiej dozbieraj i kup coś takiego:
 Może chodzić bez problemu,może chodzić,ale będą występowały,np.artefajty w grach,a może wogóle nie pójść.Najlepiej dozbieraj i kup coś takiego:

Piotrek@@@ napisał(a):mam pytanie czy zasilacz silver power 350W uciagnie GF7600GS

razor_71 napisał(a):- ludzie skąd wy bierzecie takie wynalazki

Sony13 napisał(a):tego ci nikt nie powie czy uciągnie czy nie

Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 23 gości