1. Czy zakużony komputer w środku (jednostka centralna) może powodować zwolnienie komputera lub inne zagrożenia? jeśli tak to jakie i jak to czyścić.
2. Jak sprawdzić zasilacz, płyte główną ? bo chyba w komendzie dxdiag tego nie ma.
3. Jaki jest najlepszy antywirus niezwalniający komputera? obecnie używam McAfee jest wystarczający by uchronić się przed wirusami i innymi atakami z sieci?
4. Czy można zemulować na karcie gforce 4 mx 64mb pixelshidera? bo niektóre gry mi niechodzą.
5. Jak sprawdzić temperature aby sie nic nie przegżało?
6. Moja nagrywarka cd-rw samsung 52x sie nie wysuwa z guzika tylko czasami i często sie sama wsuwa wysunie sie i od razu sie wsuwa nawet nie zdąże wysunąć płyty była w serwisie ale nic nie stwierdzili powiedzieli ze wszystko jest sprawne.
7. Czy trzeba robić defragmentacje dysków? jeśli tak czy jest jakiś szybszy sposób na zdefragmentowanie?
8. Czy jest jakiś inny sposób niz zakupienie więcej ramu, kradzież itp hehe:D chodzi mi o to czy można podkręcić?
9. Na karte graficzną ile jest gwarancji? tak przeważnie?:P
10. Dysk mi strasznie głośno chodzi czym to jest spowodowane? dysk : WD 40.
11. Czy trzeba ściągać nowe sterowniki do mojej karty gforce 4 mx 64mb? bo zawsze instaluje te które dostałem z kupnem kompa. Czy to coś mi pomoże w kompie?
Za wszelką pomoc serdecznie dziękuje i prosze nie usuwac tematu