CallOfDuty2 napisał(a):lepiej kupic konsoli PS2

w swoim zyciu przezylem dwie konsole ( pegaja i psx  ( pamietam jak jeszcze nikt u mnie na osiedlu nie mial PSX a ja juz mialem i kupilem za 1500 zl ))
 w swoim zyciu przezylem dwie konsole ( pegaja i psx  ( pamietam jak jeszcze nikt u mnie na osiedlu nie mial PSX a ja juz mialem i kupilem za 1500 zl ))

kupilem kiedys za 999zl
 kupilem kiedys za 999zl   

mati43 napisał(a):pozbierac kasy
DiBo napisał(a): kupilem za 1500 zl
 czyli spłaszczona.... płasko cienka...
 czyli spłaszczona.... płasko cienka...

noto mnie przekonaliscie kupie to ps2 chociarz wczesniej myslalem ze GF to lepszy wybór
 noto mnie przekonaliscie kupie to ps2 chociarz wczesniej myslalem ze GF to lepszy wybór  

moze ktos widzial ale ja nie boje sie kupowac na allegro zawsze mozna wziasc odbior osobisty
 moze ktos widzial ale ja nie boje sie kupowac na allegro zawsze mozna wziasc odbior osobisty   

do 450zł moglbym poczekac i kupic za 600 ale to chyba strata kasy i wogole chcialbym ja miec teraZ
  do 450zł moglbym poczekac i kupic za 600 ale to chyba strata kasy i wogole chcialbym ja miec teraZ

fluid napisał(a):NIE KUPUJE SPRZETU NA ALLEGRO

nie pamietam ale mniej wiecej kupilem ja 11 lat temu i malo kto wiedzial w polsce co to jest konsola playstationZ@K napisał(a):mati43 napisał(a):pozbierac kasy
tak zawsze mozna pozbierac kasy, ale jak pisze ze ma tyle to na tyle sie sprawa konczy:DDiBo napisał(a): kupilem za 1500 zl
:O ja kupiłem na poczatku jak u nas była i pamietam jak dzis ze zapłaciłem 569 zł:P wiec za co ty dałes 1500 heh
 Poprostu ojciec robil w hurtwoni RTV AGD i mi z kas sprowadzil
 Poprostu ojciec robil w hurtwoni RTV AGD i mi z kas sprowadzil  jako prezent na komunie
 jako prezent na komunie 

CallOfDuty2 napisał(a):nie mgoe znalesc zadnej ze tym czyms co sie gra w kopie zapasowe
 ) widziałem za 450zł PS2 z 2 letnią gwarancją.
  ) widziałem za 450zł PS2 z 2 letnią gwarancją.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości