Mam pewien problem z przeskakiwaniem obrazu(przyspieszaniem).Dzieje się to w każdej grze!Wygląda to tak że w jednej chwili jestem w pewnym miejscu, a w drugiej jestem 5 metrów dalej.Prosze o pomoc w tej sprawie
 Wielkie dzięki
 Wielkie dzięki  

Wielkie dzięki
 Wielkie dzięki  

Waluś napisał(a):Dzieje się to w każdej grze

szpak00 napisał(a):gury

szpak00 napisał(a):przez neta czy normalnie??
Z@K napisał(a):Waluś podaj konfig kompa:)
rocketman napisał(a):Moze karta nie wyrabia albo za mocno ustawiles. Sprawdz
szpak00 napisał(a):moze grafe zabardzo do gury ustawiłeś i karta nie wyrabia??

.Przykłady gier w których przeskakuje mi obraz to:Gothic 3,Toca Race Driver 3 i tym podobne.Ale najdziwniejsze w tym jest to że nie zawsze tak sie dzieje
 .Przykłady gier w których przeskakuje mi obraz to:Gothic 3,Toca Race Driver 3 i tym podobne.Ale najdziwniejsze w tym jest to że nie zawsze tak sie dzieje  
   Często ,ale nie zawsze
  Często ,ale nie zawsze 

Nie wiem czy ma to jakiś związek ale wyskakuje mi cały czas taki komunikat "Kształtowanie obrazu SLI przez wiele PG zostało zmienione na kształtowanie przez niezależny PG, ponieważ jedna z kart SLI została wyjęta. Kształtowanie obrazu SLI przez wiele PG wymaga co najmniej dwóch kart graficznych" Wie ktoś co może być przyczyną przeskakiwania obrazu
 Nie wiem czy ma to jakiś związek ale wyskakuje mi cały czas taki komunikat "Kształtowanie obrazu SLI przez wiele PG zostało zmienione na kształtowanie przez niezależny PG, ponieważ jedna z kart SLI została wyjęta. Kształtowanie obrazu SLI przez wiele PG wymaga co najmniej dwóch kart graficznych" Wie ktoś co może być przyczyną przeskakiwania obrazu  

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości