i czy on dziala mam stały internet o stalym IP ok 200 innymi osobami i niemoge z rapida nic sciagnac jesli ktos cos wie o tym programie proszę o odpowiedz Pozdrawiam

Przestrzegam wszystkich przed programem FakeRapid oraz podbnym mu Proxygen. Programy nie działają tak jak powinny. Naciągacze wykorzystując naiwnych allegrowiczów sprzedają oprogramowanie zmieniające adres proxy. Niestety sama zmiana adresu nie wystarczy, aby znieść limit na rapidshare. Trzeba także mieć niebywałe szczęści na trafienie "wolnego" proxy (czyt. nie użytego wcześniej lub w tej chwili), dzięki któremu nie musielibyśmy odczekać "20,40,60, czy 100 minut".Miałem równierz doczynienia z Proxygen, i nie bardzo się mogę zgodzić z twierdzeniem "Trzeba także mieć niebywałe szczęści na trafienie "wolnego" proxy". Dostałem aktualizację bazy w której było ponad 90 proxy, a co za tym idzie 90 kombinacji, bez problemu dodałem też swoje proxy i jeem zadowolony z programu ;smileyUżytkownicy przeglądający to forum: conixa39 oraz 49 gości