1.czy znacie program do zmiany głosu na takiej zasadzie że podoba mi się głos jakiegoś youtubera i nagrywam byle jaki kawałek głosu i wstawiam w taką maszynkę i jak nagrywam głos to mówię właśnie tym głosem którym wstawiłem
2.maszyna która wstawiam swój głos i nagrywa tylko mój głos jak ktoś podejdzie i coś powie jego głos innego powie to go nie nagra tylko mój głos i głos z gry
3. bot z którym mogę pogadać ale poprosić żeby coś zrobił na kompie którego mogę nauczyć z Internetu Np. programowania i napisze program lub nauczy się matmy i napisze mu zadanie z matmy a on rozpisze jak dodawał żeby otrzymać taki i taki wynik wiem że niektórych rzeczy może nie być ale trudno
4.program do programowania kompa Np. napisze żeby wstawił mi film na youtuba i wyłączy komputer
5.program który sam obrobi film na youtuba Np. na zwykły na śmieszny i dobiera jakieś fajne momenty z Internetu lub z twojego kompa i obrabia film na Np. 3 warianty i pokazuje każdy z nich ty oglądasz 3 filmy i wybierasz najfajniejszy
6.poszukuje programu do robienia programów na takiej zasadzie że rysuje program i każdy przycisk który zrobię opisuje po polsku co on ma robić i opisuje cały program i później sprawdzam czy tan program działa tak jak chce i montuje
wiem że tu odpowiedzą mi eksperci a nie ludzie którzy nie odpowiedzą liczę na was eksperci z góry dzięki i narazie