Witam. Problem mój polega na tym ,że od kąd podłączyłem pen drive w moim komputerze pojawił się nowy proces "herss.exe" ,przeczytałem że jest to trojan ,jednak gdy chciałem zasięgnąć porad jak go usunąć ,mój internet przestał działać. tzn. gdy tylko włączyłem internet kursor myszki się zawieszał na bardzoooo długi czas i czekał mnie jego reset,jednak później sam komputer się zawieszał a nawet były przypadki ,że nie chciał się włączyć.Podczas uruchamiania komputera ,gdy pojawia się okienko "trwa uruchamianie komputera" on się nie uruchamiał.Jednak to nie wszystko ,przed tym wszystkim zauważyłem ,że "opcja ukrytych plików i folderów " nie działa!,nie chcę mi pokazać ukrytych plików mimo ,że w wyszukiwaniach po zaznaczeniu "wyszukuj ukryte pliki i foldery" plik się znajdzie! ,nie mam bladego pojęcia co jest nie tak a więc postanowiłem zrobić formata.Po formacie wszystkich dysków ,problem nie zniknął,plik herss nadal jest a opcja pokazywania ukrytych plików i folderów jest nadal nieaktywna.Myślę sobię ,że zrobię kolejnego formata i wgram innego windowsa i zmienię rozmiary na partycjach to coś pomoże, zrobiłem tak ,wgrałem Windowsa Millenium jednak tam działo się to samo

. Nie mam już sił na to ,chciałem ząłączyć log z Hijack This ,jednak mój komp się zawiesza i jest lipa ;dlatego piszę od kuzyna . Proszę pomóżcie mi ,jeśli cos to pomoże to tryb awaryjny działa normalnie ,bez zacinania się .Pozdrawiam i czekam na szybkie odpowiedzi.