rumburak napisał(a):2. Przeglądarka to nie to samo co wyszukiwarka ja mam Google, Google Chrome nie mam ale mogę zainstal. jeśli np.
można ją polecić jako lepszą i funkcjonalniejszą czy tak?
rumburak napisał(a): mam przecież antywirusa który od lat bardzo dobrze się spisuje (regularnie skanuję system)
rumburak napisał(a):internet bezprzewodowy
rumburak napisał(a):z tym dostawcą to nie bardzo wiem co masz na myśli mówiąc jakiego.
rumburak napisał(a):W Firefoxie najn. to jest w IE8 nie ma
rumburak napisał(a): BTW czy każdy komputer podł. do sieci bezprzewodowej ma router ?
rumburak napisał(a):Modelu routera to ja ci nie podam, bo po prostu nie wiem. Na routerach ogólnie to ja się raczej słabo znam. Niewyklu-
czone, że go tam w ogóle nie ma
rumburak napisał(a):1.Tak problem występuje tylko w IE.
rumburak napisał(a):2. Przekonujesz mnie usilnie, żebym nie korzystał z IE8 ale czy możesz podać konkrety, nie wiem np. może to że jest przestarzała.
Sith[PL] napisał(a):ile razy mam pisać, że to dziurawa, wolna i niebezpieczna przeglądarka - przestarzała![]()
Nie podzielam twoich opinii o Internet Explorerze. Ale masz prawo mieć swoje zdanie jak każdy.Najbardziej co mnie w tym IE irytuje to źle wyświetlane strony... Przerzuć się na Firefox'a, jest wygodniejszy, stabilniejszy, bezpieczniejszy, posiada ciekawe wtyczki itp. Po prostu IE jest do pupy i tyle.
rumburak napisał(a):Nie podzielam twoich opinii o Internet Explorerze.
rumburak napisał(a):
Problem z wyświetlaniem stron w internecie
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości