przez NieWiem 07 Kwi 2014, 09:08
Mam straszne problemy ze zrozumieniem się z Tobą. Zasypujesz mnie raportami jakby się działo niewiadomo co, robisz sobie skany na własną rękę programami i panikujesz. Dlaczego zamiast tego nie dasz mi spokojnie pracować?
Jeśli chcesz wszystko usuwać adwcleanerem, to po co prosisz mnie o pomoc? Ja nie chcę piętnastu raportów w jednym poście. Nie chcę żebyś w wolnych chwilach robił sobie jakieś skany AdwCleanerem. Jeśli uważasz, że sam sobie tymi skanami poradzisz, po co marnujesz mój czas na sprawdzenie pierdyliarda(!) zbędnych mi raportów?
Albo przestaniesz robić rzeczy na własną rękę, albo sam sobie pomagaj. Jeśli kręci Cię robienie kolejnego raportu z AdwCleanera żeby się nad nim roztkliwiać, to tak rób, ale bez mojego udziału.
W ostatnim poście poprosiłem o dwa nowe raporty: FRST i Addition. Nie chcę nic więcej. Tylko te dwa. I żadnych więcej skanów samemu, albo po prostu przestanę odpisywać.
1. Pomocy udzielam wyłącznie na licencji beerware!2. Jeśli nie odpowiadam od razu w temacie, to znaczy że mam życie poza internetem. Uszanuj mój dobrowolnie poświęcony czas i nie oczekuj wszystkiego natychmiast. Jeśli nie odpowiadam przez 48 godzin, przyślij PW.
STOP ++> trollom, dzieciom neostrady, emo, Forestom, kotożercom i nienawiści [ nie dotyczy wymienionych wcześniej ]