Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 problem z windows media player • programosy.pl
Nie za bardzo jest sens odinstalowywać, ale jeśli już musisz...
To użyj do tego program XP Lite - jeśli ktoś chce, to znajdzie w sieci odpowiednią wersję .
chcę odinstalowa ten program lecz nijak nie mogę pojawia się komunikat wyłączwszystkie programy co mam zrobic
Program możesz odinstalować jedynie do starszej wersji... Chca że uda Ci się całkowicie usunąć go za pomocą opcji Dodaj usuń składniki windows...
Jaką masz wersje
chciałem zainstalowac wmp11 lecz mi się nie udało i skasowalo mi wmp10
MAtko wmp 11 to ostatnio plaga... Jest tylo 1 wyjście jeżeli nie masz plików do przywrócenia to nic nie zrobisz... Wejdź do katalogu windows i zobacz czy masz takie katalogi z dolarkami $ oczywiście ukryte są... Jak nie masz to klapa...
Nie jest widoczny w "Dodaj/usuń programy" z zaznaczoną opcją "pokaż aktualizacje i poprawki"?
A chociażby nawet, to:
1. Wejdź na stronę XP ANTI SPY 2. Ściągnij wersję 3.96.2. PL.
3. Umożliwia ona (po zaznaczeniu opcji w pierwszej grupie) deinstalację Windows Media Player.
4. Powinien się pojawić w "Dodaj/usuń" - usunięta opcja "hide" - odinstalować, ściągnąć WMP 10.5 i zainstalować.
wciskam ok i pojawia się program dependencies are blocking rollback the following programs depend on this versionof windows media format runtine to rum properly and must be remowwed before you roll to the preriore version of the windows media format runtine setup will exit withaut making any changers to youw computer o co chodzi a wmp11 rozpakowałem przez winrar