Zrobiłem formata (po raz pierwszy) , i zainstalowałem Windowsa lecz ta instalacja nie przebiegała normalnie, pisało 45 minut do końca a przyszłem po 5 minutach i już pisze że zainstalowane, następnie gdy na ekranie pojawiło mi się przy instalacji: System microsoft Windows - Zapraszamy , miałem kliknąć w dolnym prawym rogu dalej, zrobiłem to jednak czekałem 10 minut i nic, tak jakby się zwiesił. Więc zresetowałem bo nie było innego wyjścia i włączyłem kompa od nowa. Pojawił się Windows, lecz wyskakiłało mi mi takie coś: C/windows/system32/lsass.exe błąd i po tym komp wyłaczał się. Więc sformatowałem jeszcze raz (tym razem normalny format NIE szybki) i zainstalowałem jeszcze raz Windowsa, tak samo przy instalacji pojawiło się: System microsoft Windows - Zapraszamy , miałem kliknąć w dolnym prawym rogu dalej, zrobiłem to jednak czekałem 10 minut i nic, tak jakby się zwiesił.Zresetowałem i włączyłem kompa, za pierwszych uruchomieniem ok wszystko działa, lecz gdy włączyłem internet explorer komputer się zawiesił. Ctrl Alt Del gdy klikałem nic się nie pojawiało, nawet jak nie był zawieszony