po raz 3 lub 4 po zainstalowaniu Windowsa system chodzi mi około tygodnia po czym podczas uruchamiania systemu pojawia sie okienko Windowsa i komputer sie resetuje - nie pomaga nic często nawet nie można uruchomić trybu awaryjnego. po kolejnym zainstalowaniu Windowsa sytuacja sie powtarza system chodzi bez żadnego zarzutu, bez żadnego resetowania się ani zawieszania po czym po kilku dniach nie można go uruchomić - pokazuje się okienko Windowsa i reset.
Wykluczam winę systemu operacyjnego ponieważ identyczna sytuacja pojawiła mi się na 2 systemach - Windows XP Professional z Service Pack 3 oraz Windows MX 8.1. Na początku myślałem że to dysk twardy szwankuje ale po zainstalowaniu systemu na innym dysku sytuacja się powtórzyła, przeskanowałem też dyski programem Hutil i program ten nie wykrył żadnych błędów w strukturze dysku. Pamięć przetestowałem dwoma programami m.in. Memtestem i też nie wykryto żadnych błędów. Przypomnę że komputer chodzi mi podczas pracy systemu bez zarzutu, nie resetuje się nie zawiesza, procesor athloon x2 4200+ temperatura w okolicach 40 stopni czyli też ok. Spotkał się ktoś z podobnym problemem i czy może mi coś poradzić?? z góry dziękuję