Mam problem z komputerem:
Sprzet:
- Kod: Zaznacz wszystko
Athlon XP 2500+
256 MB DDR
Plyta glowna Asusa A7V8X-X
Karta Graficzna Gainward Geforce 5600 FX 256 MB
1 x nagrywarka
1 x cd-rom
1x nagrywarka dvd
Karta Muzyczna Sb Live 5.1
Dysk 80 Gb
Od jakos roku mam ten problem ale dopiero teraz pisze bo juz zaczelo sie to dziac czesiej mianowicie, gdy wlaczam komputer czasem wlaczy sie normalnie czasem wyskoczy blad o jakims slabym pradzie, nie moge teraz podac bo akuratnie nie wyskakuje i pisze "Press F1 to continue" i jak nacisne to oczywiscie dziala, czasem jest problem z dyskiem bo pisze boot failure failed, i czasem windows sie zacina na tym pasku ladowania i czasem na wgrywaniu "pulpitu". Jezeli wystapi ktorys z tych bledow zrestartuje komputer i wszystko dziala normalnie, jak juz sie komputer wlaczy to moze dzialac dlugo i sie sam nie wylacza nie restartuje.
Windows jest dobrze wgrany i niedawno zmieniany, ramy sa dobre bo robilem test, dysk chyba tez jest dobry bo nie dawno kupowalem.
Moim zdaniem jest to wina zasilacza bo zasilacz byl razem z obudowa jakis bezfirmowy 230 V, a waszym zdaniem ?
Drugie pytanie do karty bezprzewodowej gdy uzywam internet bezprzwodowo to szybkos jest 52 Mb/sec, a gdy jest podlaczony pod kabel to jest 100 Mb/sec, Czy internet chodzi wolniej na tej karcie bezprzewodowej ? czy poprostu to jest "do 52Mb i do 100 Mb" internet mam 6 Mb.