Mam dosyc duzy problem.... moze wyjasnie...
...jakies trzy dni temu zakupilem i wymienilem plyte glowna z ASUSU A7V880 na GIGABYTE K8T800 wiem moze glupia wymiana ale to troche skomplikowane.... nie o to chodzi.... jak rowniez zmienilem procesor z ATHLON 1.7 ktory pracowal u mnie troszke podkrecony na 1.9 na SEMPRON 3.0
problem jest taki ze na wczesniejszej konfiguracji do tego jeszcze dochodzilo 768 mb ramu: 512mb + 256 mb od tego odjalem 256 i teraz zostallo 512.
no i od momentu pierwszego wlaczenia kompa powstaly problemy. Na poczatku nie moglem zainstalowac grafiki ATI SAPHIRE RADEON X700 PRO ktora pracowala na tamtejszym zestawieniu bez zarzutu, po zainstalowaniu grafiki normalnie z CD komp sie nie wlaczal a dokladniej win XP. Dopiero jak zainstalowalem grafe przez menadzera bez programow z CD to dopiero windows ruszyl, malo tego.Niby wszystko normalnie chodzi ale raz na jakis czas przy normalnym uzytkowaniu kompa tak jak teraz np. komp sie zawiesza po prostu staje i nic i albo sie zrestartuje albo ja go musze zrestartowac...

dodam jeszcze ze w momencie zawieszenia na monitorze pojawiaja sie albo to rozne dziwne paski albo czarny ekran.... przy 3dmark 2001 np. przy 3 tescie sie zawiesza

z gory dzieki....