strone startową gry mam wyświetloną ale obraz jest zbyt duży by cokolwiek zrobić widze tylko prawy górny róg powiększony. Rozdzielczość mam ustawioną na 1024x768 a 60 Hz nic nie daje
Dodano Dzisiaj, 00:58:Doszedłem do jednej rzeczy: w ustawieniach Monitor Attributes zmieniam coś takiego jak Maximum Resolution .Ustawione jest na 1600x1200 - wtedy wyrzuca mi komunikat OUT OF SCAN RANGE ale gdy zmieniam na inne wartości to już komunikat się nie pojawia ale za to obraz staje się powiększony i widać tylko górny róg. Zmieniałem na wszystkie możliwe wartości ale to nic nie daje.
no i przy zmianie z 1600x1200 na inne wartości np w grze medal of honor też wyskakuje mi górny róg.ale już z tymi ustawieniami 1600x1200 gra śmiga choć na początku wywala komunikat OUT OF SCAN RANGE. Co jest grane bo już zgłupiałem ?
Nie wiem czy to jest istotne ale nie dawno robiłem restart kompa i przedtem w medal of honor komunikat się nie pojawiał a gdy zainstalowałem nowego windowsa OUT OF SCAN RANGE zaczął się pojawiać.
Windows XP Professional 2002 Service Pack 3