Otóż dziś zakupiłem sobie przewód sieciowy ,ponieważ ostatnio miałem kilka problemów z połączeniem bezprzewodowym. Wszystko pięknie ,ślicznie ,podłączam przewód do rutera (internet idzie przez modem i od modemu do rutera ,a z rutera jest pobierany przez mój laptop i był pobierany przez komputer) końcówkę przewodu podpinam do komputera ,kontrolka się zaświeciła i ... Internetu brak. Komputer przez chwile pobiera adres sieciowy ,a potem wyskakuje "Połączono z ograniczonym dostępem" i internet nie działa :< .Potem po chwili namysłu spróbowałem podłączyć przewód do modemu i od modemu prosto do komputera ,połączono lecz internetu nadal nie ma ... Zależy mi na tym ,aby internet szedł od rutera do mojego komputera ,ponieważ internetu potrzebuje też na laptopie.
Jeżeli potrzebne są wam jakieś dane komputera lub rutera to proszę napisać dokładnie co wam potrzebne ,aby może jakoś mi pomóc.
Na komputerze system xp ,sp3
ps. komputer bezprzewodowo łączy się oczywiście bez żadnego problemu,ale już lokalnie zaczyna się wyżej opisany problem