Szukałem na forum czegos co pomogło by mi rozwiązac problem z którym walcze od pewnego czasu ale nic nieznalazłem. A o co chodzi, mianowicie używam jak za starych czasów modemu56k aby łączyc sie z internetem, zawsze jechałem na win98se ale obecnie przezuciłem sie na XP bo mam nowego kompa, i tu ból.
Tworzę połączenie z internetem wpisuje, nazwe usługodawcy, numer tel, na koniec nazwz użytkownia oraz hasełko. Tworzy mi połączenie z internetem.
Klikam prawym przyciskiem myszy na Internet Explorer na pulpicie, i wchodze na Właściwości, klikam zakłądkę Połączenia i jak pięknie widze w okienku swoje nowo utworzone połączenie. Nastepnie klikam na nie, po prawej stronie klikam Ustawienia i tutaj zaczynająsie schody !! Gdy wejde na owe ustawienia , widze na dole i nazwę użytkownika i hasło , nazwa jest poprawna ale hasło NIE, jest o wiele dłuższe nic te które wpisywałem, kasuje je i spiwuje ponownie. Daje Ok wchodze jeszcze raz na ustawienia i widzę to samo, hasło automatycznie jest zmieniane na jakiea o wiele dłuższe zawsze to samo, niewiem jakie bo sa same kropki (co chyba wiadome).
I tu mam pytanie, może ktos mi pomóć, dlaczego tak sie dzieje że w tym miejscu system sa mzmienia hasło dostepowe do internetu. Gdy wchodze na poje połączenie z "połączeń sieciowych" i chce sie połączyc z internetem, i gdy nawet podczas podłączenia wpiszę poprawne hasło internet i tak sie nie łączy cos sie dziwnego dzieje wogóle niedo opisania, modem piszczy i połączenia niema.
Zaznacze że mam sercive pack 1 który jest wraz z systemem jaki posiadam (WIN XP profesional). JEszcze zainstalowałem nakładke która podrzucił mi koles i to samo sie dzieje, niemam siły, wogóle niemam pijecia o co chodzi, a moze poprostu trzeba zmienic jakies ustawienie w systemie.
Prosiłbym o powazne podejście do mojego problemu.
Z góry dzieki za pomoc.