floyd5 napisał(a):Phenomy II (zresztą nie tylko one) dają minimalnie lepszą wydajność, ale IMO gra jest nie warta świeczki, szczególnie jeżeli dopiero zaczynasz przygodę z OC.
jendrek8 napisał(a):Chodzi mi glownie zeby BF3 chodzi w miare dobrze, mysle ze da mi to cos wiecej fps.
jendrek8 napisał(a):Z tego co wyczytalem w poradnikach to moge podkrecac mnoznikiem bez podnoszenia napiec dopoki komp bedzie chodzil stabilnie, a jak bede jakies problemy to wtedy podnosze napiecie? Dobrze mowie?
Mikou@j napisał(a):Podnoś mnożnikiem póki się da, potem delikatnie zwiększaj napięcie i tak w kółko, póki stabilnie działa.
Stabilność i temperatury testuj OCCT.
jendrek8 napisał(a):Czyli napiecie mam podnosci dopiero jak wystapia jakies problemy ze stabilnoscia
jendrek8 napisał(a):A i jaki czas testowania ustawic 20-30min![]()
jendrek8 napisał(a):jakich temperatur sie obawiac?
jendrek8 napisał(a):czy pasta na radiatorze w boxowym chlodzeniu jest dobra?? Czy nie lepiej zeskrobac ja i nalozyc nowa?Nie wiem czy montowac z ta pasta czy jednak dac nowa
jendrek8 napisał(a):Jedyne co mnie denerwowało to wiatrak chodził on 6380 rpm w stresie i strasznie sie darł czy ta predkosc jest normalna czy ja cos mam nie tak?? Podczas normalnej pracy mam 39 stopni a wiatrak chodzi z predkoscia 3777rpm.
jendrek8 napisał(a):i to co wypłynęło wytarłem
jendrek8 napisał(a):Jakie powinny byc temp.?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości